dZine

scanteco1.gif (2533 bytes)
Product Overview
SSVP 2002
SSVP Server
SSVP Server +
SSVP dLite
Distributors & Partners

Digital, programmerbar, videouppspelare




Klicka här om du vill veta mera om lagring och nedladdning av Audio & Video material ..

SSVPdLite®, en "komprimerad" version av SSVP2002/01 (basmodell), har utvecklats för att möta de specifika önskemål (läs attraktivt pris / prestanda förhållande) från den mobila "displaymarknaden" där kravet på videouppspelningskvalité är professionellt högt.

:: SSVP dLite front ::SSVPdLite® Solid State Video Player är ett flexibelt uppspelningssystem för digital video och ljud i MPEG format. Designad för tillämpningar som innehåller förinspelade videopresentationer med proffs kvalité

Används bl.a. på utställningar, publika byggnader, museum, skolor, nöjesfält, och för reklam och produktdemonstrationer i affärer. Genom sitt kompakta, robusta utförande är SSVPdLite®  även mycket lämplig att använda i publika transportfordon som; bussar, tåg och taxi. Den avkodade videon visas på TV monitor, med videokanon eller datorskärm.

SSVPdLite® använder en Solid State Flash minnesenhet och / eller en hårddisk för att lagra förinspelat AV material. Spellistor (kort textsträng som styr spelordningen och spellängd) och videomaterial laddas enkelt ner via nätverk, modem, ISDN, ADSL eller sänds lagrat på PCMCIA kort..

Jämfört med föregångaren och storebror SSVP2002, så har SSVPdLite® 's storlek blivit reducerat till ett absolut minimum, medan de viktigaste delarna av SSVP2002/01's prestanda och hårvaru- möjligheter har behållits.

SSVPdLite® har ett ultra-kompakt hölje med en extern 230VAC till 12VDC adapter. Som tillägg finns intern hårddisk som är monterad direkt ovanför processorn. Med sitt lilla format är SSVPdLite® mycket väl anpassad till applikationer där tillgängligt utrymme är begränsat. 

 Förutom att CompactFlash kort och standard 3.5" IDE hårddiskar kan användas för att lagra Operativ Systemet och SSVPdLite®'s applikationsprogram, introduceras ett koncept med utbytbara Compact 2.5" hårddiskspelare som en viktig nyhet för SSVPdLite® . 

:: SSVP dLite back ::Ytterligare en nyhet är den nya funktionen med video-on-VGA/S-VGA output, som gör det möjligt att att visa de dekoderade videofilmerna på i stort sätt vilken monitor som helst eller VGA/S-VGA monitorer av LCD typ. Olika upplösningar (800X600 rekommenderas) och bilduppdaterings hastighet stöds för att optimera återgivningsresultatet på en given display.

Genlock I/O , RGB, SDI och SPDIF (SSVP2002 tillägg) utgång samt TV-Tuner (SSVP 20002 tillägg) är inte tillgängliga på SSVPdLite®. Bortsätt från dessa begränsningar används SSVPdLite® på exakt samma sätt som SSVP2002, även när SSVPdLite®uppspelaren är ansluten i ett nätverk och använder SSVP Server eller SSVP Server + paketen.

Specifications


 

 


Postadress Telefon Internet
Scanteco Multimedia
Björnidegränd 39
S-162 46 VÄLLINGBY
Sweden
Tel: 08 - 739 00 14
Fax:
08 - 38 36 38
Mobil:
070 - 444 24 27
E-mail: info@scanteco.se

WWW: www.scanteco.se